Revista Design
Revista Design
Paketim

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Paketim Uji KRYSTAL epitomizon thelbin e luksit dhe Wellness në një shishe. Duke shfaqur një vlerë alkaline të pH prej 8 deri në 8,8 dhe një përbërje unike minerale, uji KRYSTAL vjen në një shishe prizmi transparent katror i cili ngjason me një kristal të gazuar, dhe nuk bën kompromis për cilësinë dhe pastërtinë. Logoja e markës KRYSTAL shfaqet hollësisht në shishe, duke theksuar një prekje të shtuar të përvojës luksoze. Përveç ndikimit vizual të shishes, shishet PET në formë katrore dhe shishet prej qelqi janë të riciklueshme, duke optimizuar hapësirën e paketimit dhe materialet, duke ulur kështu gjurmën e përgjithshme të karbonit.

Emri i Projektit : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Emri i stilistëve : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Emri i klientit : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Paketim

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.