Revista Design
Revista Design
Bar

PJB Nishiazabu

Bar Steeleliku dhe gurët përdoren për materiale për të shprehur një metodë shumë të sofistikuar, siç janë përdorimi i horizontaleve dhe vertikaleve me vetëdije dhe sigurimi i gdhendjeve të imëta. Ne siguruam dru, lëkurë dhe pëlhurë me cilësi të lartë, duke i përdorur shpesh ato ku klientët mund të arrinin në të vërtetë. Muri i kantier i mbuluar me pasqyra dhe bordet e rafteve të vendosura rastësisht të gjitha kanë teknikat efektive për të maksimizuar hapësirën e vogël. Llambadarët që duket se notojnë në ajër dhe bordet e rafteve për Bar counter do të rrisin atmosferën e jashtëzakonshme.

Emri i Projektit : PJB Nishiazabu, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bar

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.