Revista Design
Revista Design
Bar

PJB Nishiazabu

Bar Steeleliku dhe gurët përdoren për materiale për të shprehur një metodë shumë të sofistikuar, siç janë përdorimi i horizontaleve dhe vertikaleve me vetëdije dhe sigurimi i gdhendjeve të imëta. Ne siguruam dru, lëkurë dhe pëlhurë me cilësi të lartë, duke i përdorur shpesh ato ku klientët mund të arrinin në të vërtetë. Muri i kantier i mbuluar me pasqyra dhe bordet e rafteve të vendosura rastësisht të gjitha kanë teknikat efektive për të maksimizuar hapësirën e vogël. Llambadarët që duket se notojnë në ajër dhe bordet e rafteve për Bar counter do të rrisin atmosferën e jashtëzakonshme.

Emri i Projektit : PJB Nishiazabu, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bar

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.