Revista Design
Revista Design
Bar

PJB Nishiazabu

Bar Steeleliku dhe gurët përdoren për materiale për të shprehur një metodë shumë të sofistikuar, siç janë përdorimi i horizontaleve dhe vertikaleve me vetëdije dhe sigurimi i gdhendjeve të imëta. Ne siguruam dru, lëkurë dhe pëlhurë me cilësi të lartë, duke i përdorur shpesh ato ku klientët mund të arrinin në të vërtetë. Muri i kantier i mbuluar me pasqyra dhe bordet e rafteve të vendosura rastësisht të gjitha kanë teknikat efektive për të maksimizuar hapësirën e vogël. Llambadarët që duket se notojnë në ajër dhe bordet e rafteve për Bar counter do të rrisin atmosferën e jashtëzakonshme.

Emri i Projektit : PJB Nishiazabu, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bar

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.