Revista Design
Revista Design
Bar

PJB Nishiazabu

Bar Steeleliku dhe gurët përdoren për materiale për të shprehur një metodë shumë të sofistikuar, siç janë përdorimi i horizontaleve dhe vertikaleve me vetëdije dhe sigurimi i gdhendjeve të imëta. Ne siguruam dru, lëkurë dhe pëlhurë me cilësi të lartë, duke i përdorur shpesh ato ku klientët mund të arrinin në të vërtetë. Muri i kantier i mbuluar me pasqyra dhe bordet e rafteve të vendosura rastësisht të gjitha kanë teknikat efektive për të maksimizuar hapësirën e vogël. Llambadarët që duket se notojnë në ajër dhe bordet e rafteve për Bar counter do të rrisin atmosferën e jashtëzakonshme.

Emri i Projektit : PJB Nishiazabu, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bar

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.