Revista Design
Revista Design
Altoparlanti Pa Tel

Saxound

Altoparlanti Pa Tel Saxound është një koncept unik që frymëzohet nga disa nga folësit kryesorë në botë. Ky është një shkrirje e inovacionit më të mirë që është bërë tashmë disa vite më parë, me një përzierje të inovacionit tonë, duke e bërë kështu një përvojë krejt të re për njerëz. Elementet thelbësore të Saxound janë forma cilindrike dhe montimi i filetimit. Dimensionet e Saxound frymëzohen nga një disk i rregullt kompakt me diametër 13 centimetër dhe një lartësi prej 9.5 centimetër, i cili mund të zhvendoset nga njëra dorë.At përbëhen nga dy 1 "Cicërimat, dy shoferë të mesëm 2" dhe një radiator basi organizuan një faktor kaq të vogël të formës.

Karrige

DARYA

Karrige Në fakt kjo karrige është frymëzuar nga një vajzë e bukur adoleshente, një vajzë e bukur, me lojëra që është me origjinë, elegante dhe megjithatë e relaksuar! me krah dhe këmbë të tonifikuara të gjata. kjo është një karrige të cilën e krijova me dashuri, dhe e gjitha është e gdhendur me dorë. Emri i asaj vajze është "Darya".

Kufje Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Kufje Bluetooth Kjo kufje e re "Titanium +" nga Bluetrek, e përfunduar në dizajn elegant që simbolizon "arritjen jashtë" (tubi i bumit që shtrihet nga pjesa rrethore e veshit), e ndërtuar në një material të qëndrueshëm - Alumini Metal Alumini, dhe mbi të gjitha, i pajisur me aftësi për të transmetuar sinjalin audio nga Pajisjet më të fundit Smart. Karakteristika e ngarkimit të shpejtë lejon zgjatjen e bisedës suaj në çast. Dizajni në pritje të vendosjes së baterisë lejon që ekuilibri i peshës në kufje të përmirësojë rehatinë e përdorimit.

Mikser Pellgut Të Rubinetit

Straw

Mikser Pellgut Të Rubinetit Dizajni i mikserit të basenit të rubinetit Straw është frymëzuar në format tubulare të kashtave të pijshëm të rinj dhe argëtues që vijnë me një pije freskuese gjatë verës ose një pije të nxehtë në dimër. Me këtë projekt kemi dashur të krijojmë njëkohësisht një objekt të dizajnit bashkëkohor, dashamirës dhe argëtues. Duke supozuar pellgun si enë, ideja fillestare që synonte të nënvizonte rubinetin si element kontakti me përdoruesin, ashtu si kashtat e pirjes janë pika e kontaktit me një pije.

Mikser Pellgut Të Rubinetit

Smooth

Mikser Pellgut Të Rubinetit Dizajni i mikserit të basenit të rubinetit Smooth frymëzohet në formën më të pastër të një cilindri, duke bërë një rrjedhë natyrale të tubit ku rrjedh deri sa të arrijë tek përdoruesi. Ne synuam të dekonstruktojmë format e zakonshme komplekse që ka ky lloj produkti, duke rezultuar në një formë të qetë cilindrike dhe mjaft minimiste. Pamja e hijshme e shkaktuar nga linjat bëhet mjaft befasuese kur ky objekt merr funksionin e tij si ndërfaqe përdoruesi, sepse ky është një model i cili ndërthur një dizajn dinamik me funksionalitetin e përsosur të një mikser pellgje.

Rasti Portativ I Baterisë

Parallel

Rasti Portativ I Baterisë Ashtu si iPhone 5, Parallel është i gatshëm t'i provojë konsumatorët me një bankë super baterie prej 2.500mAh - kjo është një jetëgjatësi 1.7X më shumë. Kjo është jashtëzakonisht e përshtatshme për konsumatorët që janë gjithmonë në lëvizje dhe duke përdorur plotësisht aftësinë e iPhone. Paralelisht është një bateri e shkëputshme me një rast polikarbonate të ashpër plotësues. Shfrytëzoni kur kërkohet më shumë energji. Hiqni për të lehtësuar peshën. Designedshtë projektuar në mënyrë ergonomike që të përshtatet mirë në duart tuaja. Me një kabllo rrufeje të integruar dhe 5 ngjyra që përputhen me rastin mbrojtës, ajo ndan të njëjtën gjatësi si iPhone 5.