Revista Design
Revista Design
Çaji Dhe Keksat

EVA tea set

Çaji Dhe Keksat Kjo tepsi joshëse me gota që përputhet ka një derdhje të patëmetë dhe është kënaqësi të marrësh pjesë. Forma e pazakontë e kësaj tenxhere çaji me pështymën që përzihet dhe rritet nga trupi, i jep vetveten veçanërisht mirë një derdhje të mirë. Kupat janë të gjithanshme dhe të prekshme për të vendosur në duart tuaja në mënyra të ndryshme, pasi secili person ka qasjen e vet për të mbajtur një filxhan. Disponohet në të bardhë me shkëlqim me një unazë të praruar argjendi ose porcelani të zezë mat me kapak të bardhë me shkëlqim dhe filxhan të bardhë të mbështjellur. Filtri çelik inox i vendosur brenda. DIMENSIONET: çaji: 12,5 x 19,5 x 13,5 gota: 9 x 12 x 7.5 cm.

Orë

Zeitgeist

Orë Ora pasqyrohet zeitgeist, e cila shoqërohet me materiale të zgjuara, të teknologjisë dhe të qëndrueshme. Fytyra me teknologji të lartë të produktit përfaqësohet nga një trup gjysmë torus karboni dhe ekran i kohës (vrima të lehta). Karboni zëvendëson pjesën metalike, si një relike e së kaluarës dhe thekson pjesën funksionuese të orës. Mungesa e pjesës qendrore tregon që indikatorët inovativë LED zëvendësojnë mekanizmin klasik të orës. Drita e butë e prapme mund të rregullohet nën ngjyrën e preferuar të pronarit të tyre dhe një sensor i dritës do të monitorojë forcën e ndriçimit.

Ushqyesi Ushqimor

Food Feeder Plus

Ushqyesi Ushqimor Ushqyesi Plus nuk ndihmon vetëm fëmijët për të ngrënë vetëm, por gjithashtu do të thotë më shumë pavarësi për prindërit. Foshnjat mund të mbajnë vetë dhe ta thithin dhe përtypin pasi të keni shtypur ushqim të bërë nga prindërit. Ushqyesi Plus përmban një thes më të madh fleksibël silikoni për të kënaqur oreksin në rritje të bebeve. Shtë një ushqim thelbësor që lejon të vegjlit të eksplorojnë dhe shijojnë ushqimin e freskët të ngurtë në mënyrë të sigurt. Ushqimet nuk kanë nevojë të pastrohen. Thjesht vendosni ushqimin në qesen e silikoni, mbyllni bllokimin e parakohshëm dhe foshnjat mund të shijojnë vetë-ushqyerjen me ushqim të freskët.

Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve

GLASSWAVE

Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve Sistemi multiaxial i mureve të perdeve GLASSWAVE hap derën për një fleksibilitet më të madh në hartimin e mureve të qelqit për prodhimin në masë. Ky koncept i ri në muret e perdeve bazohet në parimin e mullioneve vertikale me profile cilindrike dhe jo drejtkëndëshe. Kjo qasje përfundimisht inovative do të thotë që mund të krijohen struktura me lidhje multidirekcionale, duke rritur dhjetëfish kombinimet e mundshme gjeometrike në montimin e murit të qelqit. GLASSWAVE është një sistem me ngritje të ulët, i destinuar për tregun e ndërtesave dalluese të tre kateve ose më pak (salla madhështie, sallë ekspozite, atriume etj.)

Prodhimi / Post-Prodhimi / Transmetimi

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Prodhimi / Post-Prodhimi / Transmetimi Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) është një ndërtesë monumentale, 211 m e lartë, e vendosur në periferi jugore të Ashgabat, kryeqyteti i Turkmenistanit, në një kodër 1024 m, mbi nivelin e detit. TV Tower është qendra kryesore për prodhimin e programeve Radio dhe TV, prodhim post dhe transmetim. Dhe është një nga shembujt më të mirë të teknologjisë dixhitale të artit më të lartë. TV Tower e bëri Turkmenistanin një pionier në transmetimin tokësor HD në Azi. TV Tower është investimi më i madh teknologjik i 20 viteve të fundit në transmetim.

Ngarkuesi I Rrotave

Arm Loader

Ngarkuesi I Rrotave Një hamall i cili kryesisht funksionon mbi baza të pabarabarta mund të shkaktojë që shoferi të përjetojë sëmundje të rëndë në lëvizje dhe gjithashtu të bëjë që ata të ndjejnë lodhje të shpejtë. Sidoqoftë, 'ARM LOADER' lejon njohjen e pikave të koordinatave në tokë dhe ndihmon ulësen e shoferit të jetë e qëndrueshme dhe jo e zhveshur. Prandaj, ndihmon shoferin të mos ndjehet i lodhur dhe i lejon ata të kryejnë punën e tyre të sigurt.