Revista Design
Revista Design
Pllakat E Dyshemesë

REVICOMFORT

Pllakat E Dyshemesë REVICOMFORT është një kat i lëvizshëm dhe i ripërdorshëm. Të shpejtë dhe të lehtë për t’u zbatuar. Gati per perdorim. Ideale për rimodelim. Në një produkt të vetëm ai kombinon karakteristikat teknike të pllakave prej porcelani me trup të plotë, avantazhet ekonomike të vendosjes së thjeshtuar për kursimin e kohës, lehtësinë e lëvizjes dhe ripërdorimin në hapësira të ndryshme. REVICOMFORT mund të bëhet në disa koleksione të Revive: efekte, ngjyra dhe sipërfaqe të ndryshme.

Shpërndarësi I Aromave

Magic stone

Shpërndarësi I Aromave Magic Stone është shumë më tepër sesa një pajisje shtëpiake, është në gjendje të krijojë një atmosferë magjike. Forma e tij është frymëzuar nga natyra, duke menduar për një gur, të zbutur nga uji i një lumi. Elementi i ujit përfaqësohet në mënyrë simbolike nga vala që ndan pjesën e sipërme nga trupi i poshtëm. Uji është elementi kryesor i këtij produkti që përmes ultrazërit atomizon ujin dhe vajin e aromatizuar, duke krijuar një avull të ftohtë. Motivi i valës, shërben për të krijuar atmosferën përmes dritës LED që ndryshon pa probleme ngjyrat. Duke goditur mbulesën, aktivizoni butonin e kapacitetit që kontrollon të gjitha funksionet.

Lodrat

Minimals

Lodrat Minimalet janë një linjë e adhurueshme e kafshëve modulare që karakterizohet nga përdorimi i paletës së ngjyrave primare dhe formave gjeometrike. Emri rrjedh, në një kohë, nga fjala "Minimalism" dhe tkurrja e "Mini-Animals". Sigurisht, ata do të ekspozojnë thelbin e lojërave përmes eleminimit të të gjitha formave, tipareve dhe koncepteve jo thelbësore. Së bashku, ata krijojnë një panton të ngjyrave, kafshëve, rrobave dhe arketipeve, duke inkurajuar njerëzit të zgjedhin karakterin me të cilin identifikohen.

Altoparlanti Pa Tel

Saxound

Altoparlanti Pa Tel Saxound është një koncept unik që frymëzohet nga disa nga folësit kryesorë në botë. Ky është një shkrirje e inovacionit më të mirë që është bërë tashmë disa vite më parë, me një përzierje të inovacionit tonë, duke e bërë kështu një përvojë krejt të re për njerëz. Elementet thelbësore të Saxound janë forma cilindrike dhe montimi i filetimit. Dimensionet e Saxound frymëzohen nga një disk i rregullt kompakt me diametër 13 centimetër dhe një lartësi prej 9.5 centimetër, i cili mund të zhvendoset nga njëra dorë.At përbëhen nga dy 1 "Cicërimat, dy shoferë të mesëm 2" dhe një radiator basi organizuan një faktor kaq të vogël të formës.

Karrige

DARYA

Karrige Në fakt kjo karrige është frymëzuar nga një vajzë e bukur adoleshente, një vajzë e bukur, me lojëra që është me origjinë, elegante dhe megjithatë e relaksuar! me krah dhe këmbë të tonifikuara të gjata. kjo është një karrige të cilën e krijova me dashuri, dhe e gjitha është e gdhendur me dorë. Emri i asaj vajze është "Darya".

Kufje Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Kufje Bluetooth Kjo kufje e re "Titanium +" nga Bluetrek, e përfunduar në dizajn elegant që simbolizon "arritjen jashtë" (tubi i bumit që shtrihet nga pjesa rrethore e veshit), e ndërtuar në një material të qëndrueshëm - Alumini Metal Alumini, dhe mbi të gjitha, i pajisur me aftësi për të transmetuar sinjalin audio nga Pajisjet më të fundit Smart. Karakteristika e ngarkimit të shpejtë lejon zgjatjen e bisedës suaj në çast. Dizajni në pritje të vendosjes së baterisë lejon që ekuilibri i peshës në kufje të përmirësojë rehatinë e përdorimit.