Revista Design
Revista Design
Arti I Mbulesës Së Albumit

Haezer

Arti I Mbulesës Së Albumit Haezer është i njohur për tingullin e tij të ngurtë në bas, pushime epike me efekte të lëmuara mirë. Itsshtë lloji i tingullit që del si muzikë e drejtpërdrejtë e vallëzimit përpara, por në një inspektim më të afërt ose dëgjim do të filloni të zbuloni shtresa të shumta të frekuencave brenda produktit të përfunduar. Për konceptin krijues dhe ekzekutimin, sfida ishte për të simuluar përvojën audio të njohur si Haezer. Stili i veprës artistike nuk është aspak stili tipik i muzikës vallëzimi, duke e bërë kështu Haezer një zhanër të tijin.

Mbulesa Për Menunë

Magnetic menu

Mbulesa Për Menunë Disa fletë plastike transparente të lidhura me magnete që shërbejnë si mbulesë e përsosur për lloje të ndryshme të materialit të shtypur. Lehtë për t’u përdorur. Lehtë për tu prodhuar dhe mirëmbajtur. Produkt i zgjatur që kursen kohë, para, lëndë të para. Miqësore me mjedisin. Përshtatur lehtësisht për qëllime të ndryshme. Përdorimi ideal në restorante si një mbulesë për menu. Kur kamerieri ju sjell vetëm një faqe me kokteje frutash, dhe vetëm një faqe me ëmbëlsira për mikun tuaj, për shembull, është pothuajse si menutë e personalizuar të bëra vetëm për ju.

Kutia Dvd

Paths of Light

Kutia Dvd Mënyra më e mirë për të mbajtur animacionin e shkurtër Paths of Light nga Zina Caramelo ishte të siguroheshim që DVD-të të kishin një rast të bukur. Paketimi në të vërtetë duket sikur ishte zhdukur nga pylli dhe u formua për të formuar një CD. Nga ana e jashtme, linja të ndryshme janë të dukshme, pothuajse që shfaqen si pemë të vogla që rriten në anën e rastit. E jashtme prej druri gjithashtu ndihmon për t’i dhënë asaj një pamje jashtëzakonisht natyraliste. Rrugët e Dritës është një azhurnim ekstrem nga rastet e shumta që panë për CD-të në vitet 1990, i cili zakonisht përbëhej nga plastika themelore me një paketë letre për të shpjeguar përmbajtjen brenda. (Teksti nga JD Munro)

Dizajni I Faqes Në Internet

Trionn Design

Dizajni I Faqes Në Internet Kanavacë e bardhë siguron sfondin ideal për t’u ndërtuar. Kombinimi i sheqerit me ngjyra të ëmbla siguron një element të përsosur që tërheq vëmendjen që tërheq në shikues. Kombinimi i shkronjave serif dhe serif sans dhe peshimi dhe ngjyrat bëjnë që një përzierje e rëndë që tërheq shikuesit të eksplorojë më tej. Uebfaqja e animacionit HTML5 Parallax me Përgjegjës, Ne kemi Dizajnin e Karaktereve tënd-vektoriale të stafit. Dizajni i saj unik Ever me ngjyra të ndritshme me animacione të këndshme dhe të qetë ..

Atiftet E Ngjyrave Të Birrës

Beertone

Atiftet E Ngjyrave Të Birrës Beertone është Udhëzuesi i parë i Referencave të Birrës bazuar në ngjyrat e ndryshme të birrës, i paraqitur në një tifoz në formë qelqi. Për edicionin e parë kemi mbledhur informacione nga 202 birra të ndryshme swiss, që udhëtojnë nëpër të gjithë vendin, nga Lindja në Perëndim, nga Veriu në Jug. I gjithë procesi kërkoi shumë kohë dhe një logjistikë të detajuar për të bërë, por rezultati i këtyre dy pasioneve së bashku na bëjnë shumë krenarë dhe botimet e mëtejshme tashmë janë planifikuar. Cheers!

Identiteti I Markës

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identiteti I Markës BIA është një simbol i zogjve lokalë të Qiellit Atlantik, i cili fluturon mbi mendime dhe ëndrra mbi vende, një pilot i natyrës që transporton njerëz, kujtime, biznes dhe kompani. Në SATA, BIA gjithmonë do të simbolizojë bashkimin e nëntë ishujve të Arkipelagos në një sfidë atlantike: të marrë emrin e Azoreve në Botë dhe të sjellë Botën në Azores. BIA - Blue Islands Açor - një zog açor i rikrijuar, drejtkëndësh, i frymëzuar në futurizmin e prototipeve, i ndërtuar në kodin e tij unik gjenetik, si asimetrik, i veçantë dhe me ngjyra si nëntë ishujt e Azoreve.