Revista Design
Revista Design
Vathët

GEMEL

Vathët Qëllimi im ishte të krijoja një gur gur i çmuar duke përdorur formimin e shtypit si metodën time të trillimit, dhe të shfrytëzoja produktin në modelet e mia të referuara historikisht të stoli. Rezultati është një gur i çmuar me replikë të lehtë 'Gemel'. 'Gemel' mund të prodhohet në një larmi të gjerë ngjyrash, modelesh dhe madhësish të gjalla. 'Gemel' është me peshë të lehtë, duke bërë të mundur që guri i madh 'Gemel' të vishet si vathë, që janë të rehatshëm për veshësin. Përdorimi i 'Gemel' më jep mundësinë që një gamë e gjerë formash dhe ngjyrash të përfshihen në hartimin tim të argjendarisë.

Emri i Projektit : GEMEL, Emri i stilistëve : Katherine Alexandra Brunacci, Emri i klientit : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Vathët

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.