Revista Design
Revista Design
Vathët

GEMEL

Vathët Qëllimi im ishte të krijoja një gur gur i çmuar duke përdorur formimin e shtypit si metodën time të trillimit, dhe të shfrytëzoja produktin në modelet e mia të referuara historikisht të stoli. Rezultati është një gur i çmuar me replikë të lehtë 'Gemel'. 'Gemel' mund të prodhohet në një larmi të gjerë ngjyrash, modelesh dhe madhësish të gjalla. 'Gemel' është me peshë të lehtë, duke bërë të mundur që guri i madh 'Gemel' të vishet si vathë, që janë të rehatshëm për veshësin. Përdorimi i 'Gemel' më jep mundësinë që një gamë e gjerë formash dhe ngjyrash të përfshihen në hartimin tim të argjendarisë.

Emri i Projektit : GEMEL, Emri i stilistëve : Katherine Alexandra Brunacci, Emri i klientit : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Vathët

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.