Revista Design
Revista Design
Hartimi I Logos

Buckets of Love

Hartimi I Logos Dizenjoni për një ndërmarrje sociale në Phnom Penh (Alma Café) e cila ndihmon nevojtarët përmes fushatës Buckets of Love. Duke dhuruar një shumë të vogël, një kovë që përmban ushqim, vaj, sende u dhurohet fshatarëve në nevojë që kanë nevojë. Ndani dhuratën e dashurisë. Këtu ideja ishte e thjeshtë, që përmbante kova plot me zemra grafike që përshkruajnë dashurinë. Duke e portretizuar duke derdhur, kjo nënkupton larjen e nevojtarëve me dashurinë e nevojshme. Kova mbart një fytyrë qesharake që ndizet jo vetëm marrësi, por edhe dërguesi. Një gjest i vogël i dashurisë shkon shumë larg.

Emri i Projektit : Buckets of Love, Emri i stilistëve : Lawrens Tan, Emri i klientit : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Hartimi I Logos

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.