Revista Design
Revista Design
Hartimi I Logos

Buckets of Love

Hartimi I Logos Dizenjoni për një ndërmarrje sociale në Phnom Penh (Alma Café) e cila ndihmon nevojtarët përmes fushatës Buckets of Love. Duke dhuruar një shumë të vogël, një kovë që përmban ushqim, vaj, sende u dhurohet fshatarëve në nevojë që kanë nevojë. Ndani dhuratën e dashurisë. Këtu ideja ishte e thjeshtë, që përmbante kova plot me zemra grafike që përshkruajnë dashurinë. Duke e portretizuar duke derdhur, kjo nënkupton larjen e nevojtarëve me dashurinë e nevojshme. Kova mbart një fytyrë qesharake që ndizet jo vetëm marrësi, por edhe dërguesi. Një gjest i vogël i dashurisë shkon shumë larg.

Emri i Projektit : Buckets of Love, Emri i stilistëve : Lawrens Tan, Emri i klientit : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Hartimi I Logos

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.