Revista Design
Revista Design
Hartimi I Logos

Buckets of Love

Hartimi I Logos Dizenjoni për një ndërmarrje sociale në Phnom Penh (Alma Café) e cila ndihmon nevojtarët përmes fushatës Buckets of Love. Duke dhuruar një shumë të vogël, një kovë që përmban ushqim, vaj, sende u dhurohet fshatarëve në nevojë që kanë nevojë. Ndani dhuratën e dashurisë. Këtu ideja ishte e thjeshtë, që përmbante kova plot me zemra grafike që përshkruajnë dashurinë. Duke e portretizuar duke derdhur, kjo nënkupton larjen e nevojtarëve me dashurinë e nevojshme. Kova mbart një fytyrë qesharake që ndizet jo vetëm marrësi, por edhe dërguesi. Një gjest i vogël i dashurisë shkon shumë larg.

Emri i Projektit : Buckets of Love, Emri i stilistëve : Lawrens Tan, Emri i klientit : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Hartimi I Logos

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.