Revista Design
Revista Design
Hartimi I Logos

Buckets of Love

Hartimi I Logos Dizenjoni për një ndërmarrje sociale në Phnom Penh (Alma Café) e cila ndihmon nevojtarët përmes fushatës Buckets of Love. Duke dhuruar një shumë të vogël, një kovë që përmban ushqim, vaj, sende u dhurohet fshatarëve në nevojë që kanë nevojë. Ndani dhuratën e dashurisë. Këtu ideja ishte e thjeshtë, që përmbante kova plot me zemra grafike që përshkruajnë dashurinë. Duke e portretizuar duke derdhur, kjo nënkupton larjen e nevojtarëve me dashurinë e nevojshme. Kova mbart një fytyrë qesharake që ndizet jo vetëm marrësi, por edhe dërguesi. Një gjest i vogël i dashurisë shkon shumë larg.

Emri i Projektit : Buckets of Love, Emri i stilistëve : Lawrens Tan, Emri i klientit : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Hartimi I Logos

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.