Revista Design
Revista Design
Hartimi I Logos

Buckets of Love

Hartimi I Logos Dizenjoni për një ndërmarrje sociale në Phnom Penh (Alma Café) e cila ndihmon nevojtarët përmes fushatës Buckets of Love. Duke dhuruar një shumë të vogël, një kovë që përmban ushqim, vaj, sende u dhurohet fshatarëve në nevojë që kanë nevojë. Ndani dhuratën e dashurisë. Këtu ideja ishte e thjeshtë, që përmbante kova plot me zemra grafike që përshkruajnë dashurinë. Duke e portretizuar duke derdhur, kjo nënkupton larjen e nevojtarëve me dashurinë e nevojshme. Kova mbart një fytyrë qesharake që ndizet jo vetëm marrësi, por edhe dërguesi. Një gjest i vogël i dashurisë shkon shumë larg.

Emri i Projektit : Buckets of Love, Emri i stilistëve : Lawrens Tan, Emri i klientit : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Hartimi I Logos

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.