Revista Design
Revista Design
Ndërtesa E Zyrave

The PolyCuboid

Ndërtesa E Zyrave PolyCuboid është ndërtesa e re e selisë për TIA, një kompani që ofron shërbime të sigurimit. Kati i parë u formua nga kufijtë e zonës dhe tubi uji me diametër 700 mm që po kalon në zonë nëntokën duke kufizuar hapësirën e themelit. Struktura metalike shpërndahet në blloqet e larmishme të përbërjes. Shtyllat dhe trarët zhduken nga sintagma hapësinore, duke projektuar përshtypjen e një objekti, duke eliminuar gjithashtu atë të një ndërtese. Dizajni vëllimor është frymëzuar nga Logo e TIA duke e kthyer vetë ndërtesën në një ikonë që përfaqëson kompaninë.

Shkollë

Kawaii : Cute

Shkollë Rrethuar nga shkollët e mesme të vajzave fqinje, kjo shkollë përgatitore Satelitore Toshin po përfiton nga vendndodhja e saj strategjike në një rrugë të zënë me blerje për të shfaqur një dizajn unik arsimor. Përputhja me lehtësinë për studime të vështira dhe një atmosferë të relaksuar për argëtim, dizajni promovon natyrën femërore të përdoruesve të saj dhe ofron një materializim alternative për konceptin abstrakt të "Kawaii" të përdorur kryesisht nga nxënësit e shkollëve. Dhomat për tufa dhe klasa në këtë shkollë marrin formën e shtëpisë tetëkëndëshe të çatisë së gabuar siç ilustrohet në librin e fëmijëve.

Klinika E Urologjisë

The Panelarium

Klinika E Urologjisë Panelarium është hapësira e re klinike për Dr. Matsubara një nga pak kirurgët e certifikuar për të operuar sistemet e kirurgjive robotike da Vinci. Dizajni u frymëzua nga bota dixhitale. Komponentët binar të sistemit 0 dhe 1 u interpretuan në hapësirën e bardhë dhe u mishëruan nga panele që dilnin nga muret dhe tavani. Kati ndjek gjithashtu të njëjtin aspekt të projektimit. Kolegjet megjithëse pamja e tyre e rastësishme është funksionale, ato bëhen shenja, stola, sportele, rafte librash dhe madje edhe doreza, dhe më e rëndësishmja e blinduesve që sigurojnë një intimitet minimal për pacientët.

Restoranti Dhe Dyqani Udon

Inami Koro

Restoranti Dhe Dyqani Udon Si mund të përfaqësojë arkitektura një koncept i kuzhinës? Edge of the Wood është një përpjekje për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje. Inami Koro është duke rikrijuar pjatën tradicionale japoneze Udon duke mbajtur teknikat e zakonshme për përgatitje. Ndërtesa e re pasqyron qasjen e tyre duke rishikuar ndërtimet tradicionale prej druri japoneze. Të gjitha linjat e konturit që shprehin formën e ndërtesës janë thjeshtuar. Kjo përfshin kornizën e qelqit të fshehur brenda shtyllave të hollë prej druri, pjerrësia e çatisë dhe tavanit të rrotulluar, dhe skajet e mureve vertikale të gjitha shprehen nga një linjë e vetme.

Farmaci

The Cutting Edge

Farmaci Prerja Edge është një farmaci shpërndarëse që lidhet me Spitalin e Përgjithshëm Daiichi të Përgjithshëm në Himeji City, Japoni. Në këtë lloj farmaci klienti nuk ka qasje të drejtpërdrejtë në produktet si në llojin e shitjes me pakicë; përkundrazi, ilaçet e tij do të përgatiten në oborrin e shtëpisë nga një farmacist pasi të paraqisni një recetë mjekësore. Kjo ndërtesë e re është krijuar për të promovuar imazhin e spitalit duke prezantuar një imazh të mprehtë të teknologjisë së lartë në përputhje me një teknologji të përparuar mjekësore. Rezulton në një hapësirë të bardhë minimaliste por plotësisht funksionale.

Restoranti Kinez

Pekin Kaku

Restoranti Kinez Rinovimi i ri i restorantit Pekin-kaku ofron një interpretim stilistik të asaj që mund të jetë një restorant në stilin e Pekinit, duke hedhur poshtë modelin tradicional me bollëk zbukurues në favor të një arkitektonike më të thjeshtë. Tavani përmban një Red-Aurora të krijuar duke përdorur Perde me tela me gjatësi 80 metra, ndërsa muret trajtohen në tulla tradicionale të errëta Shanghai. Elementet kulturore nga trashëgimia mijëvjeçare kineze, duke përfshirë luftëtarët Terrakota, lepuri i Kuq, dhe qeramika kineze u theksuan në një ekran minimalist, duke siguruar një qasje të kundërt me elementet dekorative.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.