Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Planck

Tryeza E Kafesë Tabela është bërë nga copa të ndryshme të kompensatë që janë ngjitur së bashku nën presion. Sipërfaqet janë të rërmuara dhe treshen me një llak mat dhe shumë të fortë. Ekzistojnë 2 nivele - pasi pjesa e brendshme e tryezës është e zbrazët- e cila është shumë praktike për vendosjen e revistave ose pllaka. Nën tryezë ka ndërtime në rrota plumbash. Pra, hendeku midis dyshemesë dhe tryezës është shumë i vogël, por në të njëjtën kohë, është lehtë të lëvizësh. Mënyra se si përdoret kompensatë (vertikale) e bën atë shumë të fortë.

Sallë Pritjeje Biznesi

Rublev

Sallë Pritjeje Biznesi Dizajni i sallë pritjeje është frymëzuar nga konstruktivizmi rus, Kulla Tatlin dhe kultura ruse. Kullat në formën e bashkimit përdoren si tërheqës të syve në sallë pritjeje, kjo për të krijuar hapësira të ndryshme në zonën e sallë pritjeje si një lloj zonimi i caktuar. Për shkak të kupolave në formë të rrumbullakët, sallë pritjeje është një zonë e rehatshme me zona të ndryshme për një kapacitet total prej 460 vendesh. Zona shihet me vend të ndryshëm, për ngrënie; duke punuar; rehati dhe relaksuese. Kupolat e dritës së rrumbullakët të pozicionuara në tavanin e formuar me onde kanë ndriçim dinamik që ndryshon gjatë ditës.

Shtëpia E Banimit

SV Villa

Shtëpia E Banimit Premisa e SV Villa është të jetosh në një qytet me privilegjet e fshatit, si dhe modelimin bashkëkohor. Zona, me pamje të pakrahasueshme të qytetit të Barcelona, Mountain Montjuic dhe Detit Mesdhe në sfond, krijon kushte të pazakonta të ndriçimit. Shtëpia përqendrohet në materialet lokale dhe metodat tradicionale të prodhimit duke ruajtur një nivel shumë të lartë të estetikës. Shtë një shtëpi që ka ndjeshmëri dhe respekt për sitin e saj

Kokteje Të Paketuara

Boho Ras

Kokteje Të Paketuara Boho Ras shet kokteje të paketuara të bëra me frymërat më të mira vendase indiane. Produkti mbart një vibe Bohemian, e cila kap stilin e jetës artistike jo konvencionale dhe pamjet vizuale të produktit janë një portretizim abstrakt i gumëzhitjes që merr konsumatori pasi të pijë koktejlin. Ajo ka arritur në mënyrë të përkryer të arrijë pikën e mesme ku Global dhe Local takohen, ku ato bashkohen për të formuar vibrim Glocal për produktin. Boho Ras shet shpirtra të pastër në shishe 200ml dhe kokteje të paketuara në shishe 200ml dhe 750 ml.

Robot Për Përkujdesje Për Kafshët Shtëpiake

Puro

Robot Për Përkujdesje Për Kafshët Shtëpiake Qëllimi i projektuesit ishte të zgjidhë problemet në rritjen e qenve shtëpiake 1 personash. Disordersrregullimet e ankthit të kafshëve të qenit dhe problemet fiziologjike janë të rrënjosura nga periudha e zgjatur e mungesës së kujdestarëve. Për shkak të hapësirave të tyre të vogla të jetesës, kujdestarët ndanë mjedisin e jetesës me kafshët shoqëruese, duke shkaktuar probleme sanitare. Frymëzuar nga pikat e dhimbjes, stilisti doli me një robot kujdesi që 1. luan dhe bashkëvepron me kafshët shoqëruese duke hedhur trajton, 2. pastron pluhurat dhe thërrimet pas aktiviteteve në shtëpi, dhe 3. merr në erë dhe flokë kur kafshët shoqëruese marrin pushoni.

Koncepti I Sallonit Të Karrocave

Dhyan

Koncepti I Sallonit Të Karrocave Koncepti i dhomës Dyhan kombinon dizajnin modern me idetë tradicionale lindore dhe parimet e paqes së brendshme duke u lidhur me natyrën. Duke përdorur Lingam si frymëzim forme dhe kopshtet Bodhi dhe Japoneze si bazë në modulet e konceptit, Dhyan (Sanskrite: meditim) shndërron filozofitë lindore në konfigurime të larmishme, duke lejuar përdoruesin të zgjedhë rrugën e tij / saj drejt zen / relaksimit. Mënyra e pellgut me ujë rrethon përdoruesin me një ujëvarë dhe pellg, ndërsa mënyra e kopshtit rrethon përdoruesin me gjelbërim. Mënyra standarde përmban zonat e ruajtjes nën një platformë që vepron si raft.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.