Revista Design
Revista Design
Grupi I Çajit

Vapor Breeze

Grupi I Çajit Tenxhere çaji është një kuti që mban një univers thelbi që pret të dalë. Duke parë hapjen mund të gjeni një strukturë të kanaleve dinamike që janë të ndërmjetme brenda vapave. Struktura reflektohet edhe në lëkurën jashtë. I gjithë trupi ilustron një thelb të avulluar që njerëzit të vizualizojnë dhe shijojnë çdo ditë.

Qëndrimi I Luleve

Eyes

Qëndrimi I Luleve Sytë janë një stendë lulesh për të gjitha rastet. Trupi ovale është i veshur me ar dhe me hapje të çrregullta si sytë e njeriut që gjithmonë kërkojnë gjëra të mrekullueshme në Nënën Natyrë. Qëndrimi sillet si filozof. Ai ushqen bukurinë natyrore dhe tregon gjithë botën për ju para ose pasi ta ndizni.

Qëndrimi Interaktiv I Desktopit

Ubiquitous Stand

Qëndrimi Interaktiv I Desktopit Ky qëndrim i gjithëpranishëm i desktopit është krijuar për të bashkëvepruar njerëzit me ëndrrat ditore. Vrimat janë rregulluar dhe shtohen shtesat me lule, lëpushka, ose lëndë që asimilohen në modelin e saj nga orientime të ndryshme. Sipërfaqja e kromuar reflekton dhe ndryshon ton në subjektet e shfaqura dhe njerëzit ndërveprojnë me të.

Maskë

Billy Julie

Maskë Ky model është frymëzuar nga mikro-shprehja. Dizajneri zgjedh Billy dhe Julie për dy lloje të personaliteteve të shumta. Elementet e ndërlikuar krijohen nga rregullimi parametrik i orientimeve të një gjeometrie të ngjashme me shkallët, bazuar në një kurbë të ngatërruar me ndarje. Si një ndërfaqe dhe një interpret, kjo maskë është krijuar për t'i bërë njerëzit të ekzaminojnë vetëdijen e dikujt.

Asistent Kozmetikë

Eyelash Stand

Asistent Kozmetikë Ky dizajn eksploron një metaforë të qerpikëve. Dizajneri konsideron se qerpikët janë një ndjekje për një pritje personale. Ai krijon një qëndrim të qerpikëve si një ikonë e jetës ose një fazë miniaturë e performancës. Ky qëndrim simbolizon një angazhim që të kujton në mëngjes ose para gjumit, duke vendosur qerpikët përkohësisht përpara ose pasi të aplikohen. Një qëndrim i qerpikëve është një mënyrë për të mësuar përmendësh atë që diçka parëndësishme ka kontribuar në aventurën personale të përditshme.

Instalimi I Temave

Dancing Cubes

Instalimi I Temave Ky dizajn bashkëvepron me temën e shfaqur nga module. Ky stendë temë është projektuar me mekanizëm vetë-zgjerues për të lidhur gjashtë ose më shumë kube në një njësi të lartësuar në tre drejtime pingul. Konfigurimi i formës së lirë me nivele bën që lidhja të jetë e ngjashme me njerëzit e kërcyer të gërshetuar. Rregullimi i vrimave të vogla krijon një strukturë akomodimi për temë me pjesë lineare.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.