Revista Design
Revista Design
Drita E Detyrës

Linear

Drita E Detyrës Teknika e lakimit të tubit të Linear Light përdoret shumë për prodhimin e pjesëve të automjeteve. Linja këndore e lëngut realizohet me anë të kontrollit preciz të prodhuesit Taiwanese, pra të ketë materialin minimal për të ndërtuar Linjën e Dritës Linear me peshë të lehtë, të fortë dhe të lëvizshme; ideale për të ndezur çdo brendshme moderne. Ai aplikon patate të skuqura LED të errëta nga prekja pa lëvizje, me funksionin e kujtesës i cili ndizet në vëllimin e caktuar të mëparshëm. Detyrë lineare është krijuar për tu mbledhur lehtë nga përdoruesi, i përbërë nga material jo toksik dhe vjen me paketim të sheshtë; duke bërë çmos për të zvogëluar ndikimin në mjedis.

Hapësira E Punës

Dava

Hapësira E Punës Dava është zhvilluar për zyra me hapësirë të hapur, shkolla dhe universitete ku fazat e qetë dhe të përqendruara të punës janë të rëndësishme. Modulet zvogëlojnë shqetësimet akustike dhe vizuale. Për shkak të formës së saj trekëndore, mobiljet janë efikase në hapësirë dhe lejojnë një larmi opsionesh rregullimi. Materialet e Dava janë WPC dhe leshi të ndjerë, të dyja janë të biodegradueshme. Një sistem plug-in fikson dy muret në tabelë dhe nënvizon thjeshtësinë në prodhim dhe trajtim.

Shtëpia E Banimit

Brooklyn Luxury

Shtëpia E Banimit Frymëzuar nga pasioni i klientit për rezidencat e pasura historike, ky projekt paraqet një adaptim të funksionalizmit dhe traditës me qëllimet e së tashmes. Kështu, stili klasik u zgjodh, u përshtat dhe stilizua në kanunet e dizajnit bashkëkohor dhe teknologjive moderne, materialet e reja me cilësi të mirë kanë kontribuar në krijimin e këtij projekti - një xhevahir i vërtetë i Arkitekturës së Nju Jorkut. Shpenzimet e pritura do të tejkalojnë 5 milion dollarë amerikanë, do të ofrojnë premisat e krijimit të një brendshme elegant dhe të pasur, por edhe funksionale dhe të rehatshme.

Mobiljet E Zgjuara

Fluid Cube and Snake

Mobiljet E Zgjuara Hello Wood krijoi një linjë të mobiljeve në natyrë me funksione inteligjente për hapësirat e komunitetit. Duke rimenduar zhanrin e mobiljeve publike, ata projektuan instalime tërheqëse vizuale dhe funksionale, duke përfshirë një sistem ndriçimi dhe dalje USB, të cilat kërkonin integrimin e paneleve diellore dhe baterive. Gjarpri është një strukturë modulare; elementët e tij janë të ndryshueshëm për t’i përshtatur faqes së dhënë. Kubi i Fluidit është një njësi fikse me një majë qelqi që paraqet qelizat diellore. Studio beson se qëllimi i dizajnit është shndërrimi i artikujve të përdorimit të përditshëm në objekte të dashur.

Tryeza E Ngrënies

Augusta

Tryeza E Ngrënies Augusta riinterpreton tryezën klasike të ngrënies. Duke përfaqësuar brezat para nesh, dizajni duket se rritet nga një rrënjë e padukshme. Këmbët e tryezës janë të orientuara në këtë thelb të përbashkët, duke arritur deri në mbajtjen e tabelës së përputhur me librin. Druri i fortë arre evropian u zgjodh për kuptimin e tij të mençurisë dhe rritjes. Druri i hedhur zakonisht nga prodhuesit e mobiljeve përdoret për sfidat e tij për të punuar me të. Nyjet, çarjet, lëkundjet e erës dhe dallëndyshet unike tregojnë historinë e jetës së pemës. Veçantia e drurit lejon që kjo histori të jetojë në një pjesë të mobiljeve të trashëgimisë familjare.

Paketimi I Kozmetikës

Clive

Paketimi I Kozmetikës Koncepti i paketimit të kozmetikës Clive lindi të ishte i ndryshëm. Jonathan nuk donte thjesht të krijonte një markë tjetër të kozmetikës me produkte të zakonshëm. I vendosur për të eksploruar më shumë ndjeshmëri dhe pak më shumë sesa beson në drejtim të kujdesit personal, ai adreson një qëllim kryesor. Ekuilibri midis trupit dhe mendjes. Me dizajnin e frymëzuar nga Havaja, kombinimi i gjetheve tropikale, tonaliteti i detit dhe përvoja prekëse e paketave sigurojnë ndjesinë e relaksimit dhe paqes. Ky kombinim bën të mundur sjelljen e përvojës së këtij vendi në dizajn.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.